Accesarea și utilizarea site-ului www.inbanat.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu privire la termenii și condițiile din prezentul document, incluzând:

1. Aspecte generale

 • Atunci când accesați sau utilizați Site-ul sau Serviciile, sunteți de acord și acceptați în totalitate prevederile prezentul Acord. Informațiile prezentate pe Site, au caracter informativ și pot fi modificate de către Asociație, fără o anunțare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, descrierile serviciilor pot fi incomplete, însă Asociația face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

 • Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactati! Asociația se obligă să respecte prevederile legale în vigoare privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, conform celor specificate în Politica de Confidențialitate. Comunicarea cu Asociația se poate face prin formularul de contact, telefonic sau prin postarea opiniilor legate de produse/servicii.

 • Vizitatorii pot face comentarii la adresa produselor/serviciile, care pot fi publicate pe Site după o aprobare prealabilă. Asociația își rezervă dreptul de a nu publica pe Site comentarii cu un conținut neadecvat, ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun un fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, care conține viruși și texte reprezentând e-mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Asociația nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe Site, conform articolelor.

 • În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul înregistrare a unor produse sau servicii, se consideră că vizitatorul conferă Asociației și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde. Vizitatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite (prin orice modalitate) pentru a fi publicat pe Site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei alte persoane. Asociația își rezervă dreptul de refuza colaborarea cu terțe părți ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau au în istoric de înregistrări refuzate.

2. Cum înregistrez o afacere/produs/serviciu ?

 • Pasul 1. Apăsați pe butonul: „Devino autor”. După ce acceptați termenii și condițiile împreună cu politica de confidențialitate puteți adăuga un serviciu/produs/locație prin accesarea paginii „Adaugă o locație”

 • Pasul 2. Completați detaliile despre serviciile/produsele pe care doriți să le publicați.

 • Pasul 3. După ce ați completat toate informațiile solicitate la pasul 2, datele vor fi verificate iar în scurt timp veți primi un e-mail de aprobare/refuzare înregistrare.
  Detalii despre modul în care sunt utilizate datele cu caracter personal în secțiunile Politica de confidențialitate.
  În momentul efectuării unei înregistrări, utilizatorul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu toate aspectele menționate în prezentul document.