Formular de înscriere
„Curs de dezvoltare a competențelor digitale”

Termeni și condiții de participare

Aceștia sunt termenii și condițiile („Convenția”) ce guvernează participarea dvs. la orice evenimente, întâlniri, seminarii sau conferințe găzduite și operate de Produs în Banat.
Prin înregistrarea la un Eveniment Fizic, Online și/sau Mixt, dvs. acceptați acești termeni, ce formează relația contractuală dintre proprietarul și organizatorul Evenimentului, PRODUS ÎN BANAT, Strada Cerneteaz, nr. 100, comuna Giarmata, Timiș, România, CUI 34746154, Înch. Civ. Nr. 3535/A/17.10.2022, telefon: 0731825190, e-mail: digitalizare@inbanat.ro (“Produs în Banat” sau “Proprietar și Organizator”) și persoana înregistrată în public, sau participantul („Dvs.” sau „Participantul”).
Dacă efectuați înregistrarea pe seama unei alte persoane, este răspunderea dvs. să vă asigurați că persoana respectivă are cunoștință de acești termeni și îi acceptă. Completând înregistrarea pe seama altei persoanei, dvs. garantați că ați adus Participantului la cunoștință acești termeni și că acesta i-a acceptat ca atare.
1 Cerințe cu privire la participant
1.1 Accesul. Înregistrarea vă dă acces la documentele de înscriere la evenimentul Fizic, Online sau Mixt distribuit Produs în Banat sau la Evenimentul Fizic, Online sau Mixt pentru care v-ați înrolat pe platforma www.inbanat.ro sub utilizator și parolă. Orice alte costuri asociate cu participarea dvs. vor fi suportate integral de dvs., iar Produs în Banat nu va avea nici o răspundere raportat la acestea. Primiți acces la Eveniment și, în funcție de opțiunile particulare ale societății profesionale organizatoare, la înregistrarea acestuia pentru o perioadă limitată de timp, într-una din următoarele calități:
1. a) Participanți în public – angajați ai IMM-urilor din regiunea de vest a țării incluzând județle Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, urmând să vă înscrieți pentru a avea acces la cursurile de dezvoltare a competențelor digitale;
2. b) Formatori– specialiști de notorietate în domeniul IT / specialiști de notorietate aparținând altor categorii profesionale, care urmează să susțineți prezentări, și pentru care de cele mai multe ori accesul este gratuit;
1.2 Utilizarea Imaginii. Prin participarea la Eveniment, dvs. luați act și acceptați să dați Produs în Banat dreptul să filmeze, să transmită live, să fotografieze, să capteze imaginea dvs. pe orice platformă media disponibilă acum sau dezvoltată în viitor și să distribuie produsul, să-l difuzeze, utilizeze sau în alt mod să-l disemineze global, în perpetuitate, fără vreo altă aprobare din partea dvs. și fără să vă datoreze vreo plată. Această permisiune către Produs în Banat include, dar nu e limitată la, dreptul de a edita produsul media singular sau laolaltă cu alte informații, precum și dreptul de a permite altora să-l utilizeze sau disemineze.
1.3 Conținutul Evenimentului. Dvs. luați act și acceptați că Produs în Banat, cu puteri depline, își rezervă dreptul de a modifica oricare și toate aspectele unui Eveniment, incluzând, dar fără a se limita la: denumirea Evenimentului, temele, conținutul, programul, vorbitorii, conferențiarii, gazdele, moderatorii, platforma și ora. Evenimentul poate fi înregistrat și distribuit către terțe părți plătitoare a unei taxe de vizionare/utilizare.


2.1 Limitarea Utilizării. Prin înregistrarea la un Eveniment Produs în Banat, sunteți de acord să nu vindeți, să nu tranzacționați, să nu transferați sau să partajați linkul, codul și biletul dvs. de acces, cu excepția cazului în care un astfel de transfer este acordat de către Organizator. Prin înregistrarea la un Eveniment plătit, sunteți de acord să nu vă partajați, să nu vindeți sau să tranzacționați accesul. Dacă Produs în Banat constată că ați încălcat această politică, Produs în Banat vă poate anula accesul, vă poate reține orice plăți efectuate de dvs, vă poate raporta autorităților de aplicare a legii și vă poate interzice accesul la Evenimentele viitoare.
2.2 Atitudini Perturbatoare. Recunoașteți și sunteți de acord că Produs în Banat își rezervă dreptul de a vă elimina din Evenimentul Fizic, Online sau Mixt, dacă Produs în Banat, la propria sa discreție, constată că participarea sau comportamentul dvs. creează o perturbare sau împiedică Evenimentul sau preluarea în bune condiții a conținutului Evenimentului de către alți participanți.
2.3 Înregistrarea, Distribuția Live. Participanții de orice fel nu pot efectua înregistrări sau difuzări audio sau video de sesiuni la Evenimentele Fizice, Online sau Mixte Produs în Banat.
2.4 Practici comerciale neetice/neconforme. Produs în Banat își rezervă dreptul de a refuza participarea oricui se angajează sau are reputația de a se angaja în practici comerciale neetice sau neconforme.
2.5 Pe lângă cerințele și interdicțiile prevăzute în această secțiune 2, Produs în Banat poate exclude, de asemenea, orice participant potențial de la înregistrarea sau participarea la orice Eveniment Fizic, Online sau Mixt, la discreția exclusivă a Produs în Banat.
3 Tarife și Înregistrare
3.1 Plata. Acest eveniment este 100% GRATUIT și nu necesită plata unei taxe de înscriere. În caz contrar, plata taxei aplicabile pentru Eveniment se datorează la înregistrare. Dacă o astfel de plată este insuficientă sau refuzată din orice motiv, Produs în Banat poate refuza să vă permită accesul la Eveniment.
3.2 Impozite. Tarifele pot fi supuse taxei pe valoarea adăugată, care, dacă este cazul, vi se va percepe în plus față de taxe.
3.3 Produs în Banat încasează tarifele prin intermediul unui terț procesator de plăți online și nu stochează datele de card, dar conservă identificatorii unici și anonimizați ai plăților.
4 Asigurarea Calității
Produs în Banat se străduiește să vă ofere cea mai productivă și eficientă experiență educațională posibilă. Dacă, după ce participați la Eveniment, credeți că există o modalitate prin care ne putem îmbunătăți activitatea, vă rugăm să ne furnizați în scris comentariile dvs.
Deoarece formatorii sunt confirmați cu luni înainte de Eveniment, pot apărea unele modificări ale vorbitorilor sau modificări ale subiectului în program. Produs în Banat nu este responsabil pentru schimbările formatorilor, dar va căuta să se asigure că un formator comparabil este localizat pentru a participa la program.
5 Politica privind anularea înregistrării
5.1 În cazul în care participantul nu dorește să mai participe la Evenimentul organizat de Produs în Banat, din motive personale, acesta este obligat să depună o cerere oficială de renunțare la dreptul de participare la Eveniment cu cel mult 90 de zile înainte de începerea Evenimentului, în care să precizeze explicit dorința de renunțare la participarea la eveniment și motivul renunțării la dreptul de participare.
5.2. În cazul anulării sau amânării evenimentului din cauze neimputabile firmei organizatoare, dar nici participantului sau unui terț, ci încadrabile în categoria „caz fortuit” sau „forță majoră” astfel cum acestea sunt definite de Codul Civil, precum și în cazul în care participantul nu mai poate ajunge sau participa la eveniment din motive încadrabile în categoria „caz fortuit” sau „forță majoră”, participantul are dreptul să renunțe la participarea la eveniment.
6 Confirmarea înregistrării la eveniement
6.1 După finalizarea înregistrării, veți primi confirmarea înregistrării prin e-mail. Vă rugăm să vă asigurați că e-mailul dvs. valid este introdus corect pe formularul de înregistrare. Asigurați-vă că verificați și fișierul Spam, în cazul în care e-mailurile referitoare la Evenimente sunt capturate de filtrele de spam.
6.2 Veți primi informații esențiale pentru participanții înregistrați pe cale electronică la adresa de e-mail furnizată pe formularul de înregistrare.
6.3 În plus, veți fi adăugat și la lista de participanți în vederea transmiterii de notificări despre Evenimentele viitoare.
7 Confidențialitatea
Respectul vieții dumneavoastră private este unul dintre principiile pe care noi ne bazăm activitatea și, de aceea, chiar de la începutul activității noastre ne-am prestat serviciile bazându-ne pe un set de principii de confidențialitate puternice.
Politica de confidențialitate ne ajută să vă explicăm practicile noastre legate de informațiile pe care le procesăm pentru a ne putea presta serviciile. Astfel, veți putea găsi aici informații despre datele pe care le colectăm și modul în care acest lucru vă afectează. De asemenea, tot aici vă explicăm măsurile pe care le luăm pentru a asigura confidențialitatea datelor dumneavoastră.
Această politică de confidențialitatea se aplică tuturor serviciilor noastre pe care le regăsiți pe acest site, cu excepția cazului în care se specifică altfel.
Vă rugăm să citiți și Termenii și condițiile care descriu termenii de utilizare a produselor și serviciilor noastre.

7.1 Cine este operatorul de date? Societatea care colectează și procesează datele este PRODUS ÎN BANAT, în calitate de societate care deține dreptul de comercializare a programelor de dezvoltare personala pe care le promovează. PRODUS ÎN BANAT este „operatorul de date” al tuturor datelor personale colectate și utilizate în legătură cu clienții programelor de dezvoltare personala si/sau profesionala marca Produs în Banat. PRODUS ÎN BANAT este înregistrată la Tribunalul Timiș sub Înch. Civ. Nr. 3535/A/17.10.2022, având CUI 34746154 și sediul social stabilit în Timiș, comuna Giarmata, str. Cerneteaz, nr. 100, telefon : 0731825192, email digitalizare@inbanat.ro.

7.2 Ce date personale colectăm ? Datele personale sunt orice informație referitoare la dumneavoastră care ne permite să vă identificăm, cum ar fi: numele, adresa de email, telefon, informații despre accesul dumneavoastră pe site-ul nostru. Putem colecta date personale de la dumneavoastră atunci când utilizați site-ul web, când completați un formular de înscriere/de contact sau când vă abonați la un program furnizat de noi sau la newsletterul pe care îl trimitem.
Colectăm toate aceste date în vederea funcționării optime, a furnizării serviciilor și produselor solicitate de către dumneavoastră, a îmbunătățirii serviciilor/produselor pe care vi le oferim, pentru a putea înțelege solicitările dumneavoastră și a putea personaliza oferta serviciilor/produselor noastre.
Mai exact, putem colecta următoarele categorii de informații:
• Nume și prenume;
• Adresa de email;
• Număr de telefon;
• Adresa de livrare în situația în care se comandă un produs fizic;
• Informații de logare și cont: nume (username) și parolă. Parola trebuie schimbată de dumneavoastră din setările contului astfel încât să nu mai avem acces la aceasta;
• Informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru;
• Comunicările pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, emailuri, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare;
• Locația, inclusiv locația geografică în timp real a computerului sau a dispozitivului dumneavoastră prin GPS, Bluetooth, împreună cu locațiile WI-Fi hotspot și turnul celular cu sursă de mulțime, dacă utilizați funcțiile bazate pe locație și activați Serviciile de localizare setări pe dispozitiv și pe computer;
• Date referitoare la modalitățile de plată și datele contului bancar. Tranzacțiile efectuate cu PRODUS ÎN BANAT se realizează prin, card, POS sau transfer bancar; aceste date sunt necesare pentru achiziționarea serviciilor și produselor noastre.

7.3 Cookies
• sunt fișiere mici pe care un site sau furnizorul de servicii al acestuia le transferă la hard drive-ul care aparține computerului dumneavoastră, prin Web Browser (dacă permiteți acest lucru), care permite site-urilor sau sistemelor furnizorilor de servicii să vă recunoască browser-ul și să capteze și să își amintească anumite informații.
• utilizăm cookies pentru a funcționa și a furniza serviciile noastre, pentru a vă putea îmbunătăți experiențele, pentru a înțelege modul în care serviciile noastre sunt utilizate și pentru a putea personaliza serviciile noastre în funcție de nevoile dumneavoastră. Astfel, folosim cookies pentru a înțelege care dintre întrebările noastre frecvente sunt cele mai populare și pentru a vă arăta conținutul relevant pentru serviciile noastre. În plus, este posibil să folosim cookies pentru a vă aminti alegerile dumneavoastră, cum ar fi preferințele de limbă, pentru a vă putea oferi o experiență mai sigură și pentru a personaliza serviciile noastre pentru dumneavoastră. Aflați mai multe despre modul în care folosim cookies în Politica de cookies.

7.4 În ce scop procesăm datele dumneavoastră personale? Oricare dintre informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră poate fi folosită în unul dintre următoarele moduri:
- Pentru a vă oferi un conținut personalizat (informațiile dumneavoastră ne ajută să răspundem mai bine nevoilor dumneavoastră individuale);
- Pentru a ne îmbunătăți Website-ul (ne străduim încontinuu să îmbunătățim calitatea serviciilor oferite de către website-ul nostru pe baza informațiilor și a feedback-ului pe care îl primim de la dumneavoastră)
- Pentru a îmbunătăți serviciul de relații cu clienții (informațiile dumneavoastră ne ajută să răspundem mai eficient la solicitările și nevoie clienților );
- Pentru a procesa tranzacții efectuate;
- Pentru a vă contacta în vederea detalierii Programelor oferite de noi sau a purtării de discuții prealabile contractării - acest lucru se va întâmpla doar după ce dumneavoastră v-ați exprimat consimțământul separat și expres în acest sens;
- Pentru comunicările periodice în scop de marketing ( transmitere newsletter, materiale, articole, informații despre produse/servicii/proiecte viitoare) - acest lucru se va întâmpla doar după ce dumneavoastră v-ați exprimat consimțământul separat și expres în acest sens.

7.5 Ce ne dă dreptul să procesăm datele?
1. Temei Legal. Vom procesa datele dumneavoastră numai în cazul în care vom avea o bază legală pentru a face acest lucru. Astfel, această bază legală va depinde de motivele care stau la baza colectării și folosirii datelor dumneavoastră.
2. Respectarea obligațiilor legale. Gestionarea și emiterea facturii pentru vânzare se bazează pe obligația legală a societății în relația sa cu clienții. Astfel, colectarea datelor în acest sens, va avea la bază nevoia respectării de către noi a obligațiilor legale ce ne revin.
3. Consimțământul. Acesta poate reprezenta temei legal al procesării datelor cu caracter personal în scopul gestionării trimiterii de informații de marketing (articole, informații despre proiecte, evenimente, etc) sau în scopul contactării detalierii programelor prestate de PRODUS ÎN BANAT. Dreptul de retragere a consimțământului privind procesarea datelor, va putea fi exercitat de către dumneavoastră oricând.
Menționăm faptul că doar persoanele cu vârsta de cel puțin 18 ani pot să își dea consimțământul. Pentru cei sub această vârstă, este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali ai copiilor.
4. Interes Legitim. Interesul nostru legitim constă în garantarea faptului că site-ul nostru este sigur pentru dumneavoastră. De asemenea, acesta ne ajută să înțelegem nevoile, așteptările și nivelul de satisfacție al utilizatorilor noștri. Astfel, vom putea să ne îmbunătățim produsele, serviciile și mărcile. Realizăm toate aceste acțiuni în scopul îmbunătățirii nivelului de satisfacție al vizitatorilor si clienților noștri.

7.6 Cât timp păstrăm datele? Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate doar pentru timpul necesar îndeplinirii scopului pentru care sunt prelucrate. Astfel, pentru a determina perioada pentru de păstrare adecvată, vom ține cont de cantitatea, natura datelor și scopurile pentru care le prelucrăm și dacă putem să atingem aceste scopuri și prin alte mijloace.
În calcularea acestei perioade vom lua în considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar să păstrăm date cu caracter personale pentru a ne îndeplini obligațiile legale sau pentru a ne ocupa de reclamațiile sau întrebările dumneavoastră.
Ulterior acestui moment al îndeplinirii scopului pentru care au fost prelucrate, datele dumneavoastră personale vor fi șterse sau distruse în siguranță. De asemenea, de menționat este faptul că, în permanență, luăm în calul cum putem minimiza cantitatea de date personale pe care le folosim.
Astfel, ca exemplu, dacă datele dumneavoastră au fost obținute în urma consimțământului dumneavoastră în vederea contactării pentru detalierea unui program susținut de PRODUS ÎN BANAT, datele furnizate de către dumneavoastră vor fi șterse după ce vă contactăm, dacă nu vă exprimați expres consimțământul pentru rămânerea în baza noastră de date.
Tot așa, în situația în care datele dumneavoastră au fost obținute în urma consimțământului dumneavoastră expres pentru abonarea la unul dintre programele noastre sau abonarea la newsletter-ul Produs în Banat, datele vor fi șterse la momentul încetării acestui scop sau la momentul la care dumneavoastră vă retrageți consimțământul.
În situația în care legea ne solicită păstrarea datelor dumneavoastră pentru un anumit termen ( în cazul facturii se prevede termenul de 5 ani),datele dumneavoastră vor fi șterse după expirarea acestui termen.

7.7 Căror destinatari le putem comunica datele dumneavoastră? PRODUS ÎN BANAT nu vinde, nu schimbă în niciun fel și nu transferă datele dumneavoastră niciunei alte companii/persoane, indiferent de motiv, fără consimțământul dumneavoastră dat în acest sens. Totuși, comunicarea unora dintre datele dumneavoastră poate fi efectuată în scopul expres al vânzării produsului/serviciului achiziționat/solicitat.
Astfel, datele dumneavoastră pot fi comunicate următorilor destinatari:
- Administrații și organisme publice în cazul în care acestea le solicită în conformitate cu normele fiscale, de protecție a muncii, de siguranță socială sau cu oricare alte reglementări aplicabile;
- Companiile însărcinate cu livrarea produsului (doar în situația livrării unor produse sau materiale comandate);
- Companiile însărcinate cu procesarea plății pentru produsul/serviciul dumneavoastră ;
În toate cazurile, terții cu care se partajează anumite date cu caracter personal vor dovedi în prealabil adoptarea măsurilor de natură tehnică și organizatorice adecvate pentru protecția corectă a datelor dumneavoastră personale. În acest sens, menționăm faptul că societatea noastră încheie contract cu fiecare astfel de terț și prin care se specifică expres măsurile de protecție a datelor personale.
În situația în care doriți mai multe informații referitoare la comunicarea datelor către partenerii noștri, nu ezitați să ne contactați la adresa de mail: digitalizare@inbanat.ro.

7.8 Cum protejăm datele dumneavoastră personale? Site-ul nostru utilizează tehnici de securitate a informației cu scopul de a evita accesul neautorizat la date și pentru a garanta confidențialitatea acestora.Te asigurăm că am adoptat toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a garanta siguranța și integritatea datelor cu caracter personal pe care le procesăm, precum și pentru a evita pierderea, distrugerea sau deteriorarea lor în orice fel.
Toate informațiile sensibile sunt transmise prin intermediul tehnologiei Secure Socket Layer (SSL), metoda standard în industria de criptare a informațiilor personale pentru a asigura transferul acestora în siguranță.
După efectuarea oricărei tranzacții, informațiile dumneavoastră personale (carduri de credit, CNP, CUI, date financiare, etc) nu vor fi stocate pe serverele noastre. În acest sens menționăm că avem un acord de colaborare cu platforma Stripe și PayPal pentru procesarea tuturor tranzacțiilor, acord care conține și clauze exprese de protecție a datelor dumneavoastră.
Așa cum am menționat, în unele situații este posibil ca noi să dezvăluim informațiile dumneavoastră unor terțe părți de încredere, parteneri ai companiei noastre cu care am încheiat acorduri care prevăd clauze stricte de protecția datelor, în scopurile stabilite în această politică de confidențialitate. Solicităm tuturor partenerilor noștri să dispună de măsuri tehnice și organizatorice de securitate adecvate pentru a vă proteja datele personale.
Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderea de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput si găzduit site-ul și nici nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

7.9 Transferul de date. Nu vindem, tranzacționăm și nici nu transferăm către părți externe informațiile dumneavoastră personale, decât în cazurile expres prevăzute în această Politică de confidențialitatea sau în cazurile în care dumneavoastră v-ați dat acordul.
În unele situații datele dumneavoastră pot fi transmise companiei care ne asistă la administrarea website-ului nostru sau partenerilor care ne susțin în oferirea serviciilor. De menționat este faptul că solicităm tuturor furnizorilor de servicii să vă proceseze informațiile într-un mod sigur și în conformitate cu legislația din România și cea din UE privind normele de protecție a datelor.
De asemenea, datele dumneavoastră pot fi transmise autorităților în situația în care se impune acest lucru din punct de vedere legal.
Cu toate acestea, informațiile care nu reprezintă date personale pot fi divulgate altor părți în scopuri de marketing, publicitate sau în alte scopuri.

7.10 Care sunt drepturile dumneavoastră legate de datele personale?

Aveți următoarele drepturi:
- Dreptul la informare: aveți dreptul să solicitați informații despre faptul că deținem informații personale despre dumneavoastră și, dacă da, despre ce informații este vorba și de ce le deținem;
- Dreptul la acces: aveți dreptul de acces la informațiile dumneavoastră. Acest lucru vă permite să primiți o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dumneavoastră și să verificați dacă le procesăm în mod legal;
- Dreptul la rectificare: aveți dreptul să ne solicitați rectificarea informațiilor personale în cazul în care acestea sunt incorecte sau completarea lor în situația în care sunt incomplete.
- Dreptul la limitare: aveți dreptul să ne solicitați limitarea datelor prelucrate în situația în care acest lucru este posibil ținând cont de scopul prelucrării.
- Dreptul la ștergere: aveți dreptul să solicitați ștergerea informațiilor dumneavoastră. Astfel puteți să ne solicitați ștergerea sau eliminarea informațiilor personale acolo unde nu avem motive întemeiate pentru a continua să le procesăm. În același sens, aveți dreptul să ne solicitați ștergerea sau eliminarea datelor dumneavoastră în situația în care v-ați exercitat dreptul de a vă opune prelucrării (vedeți mai jos).
- Dreptul de a vă opune prelucrării: aveți dreptul să vă opuneți prelucrării informațiilor dumneavoastră personale în cazul în care prelucrarea are la bază un interes legitim și ceva din situația dumneavoastră concretă vă face să aveți obiecțiuni referitoare la prelucrarea pe acest motiv. Totodată, aveți dreptul să faceți obiecții în cazul în care prelucrăm informațiile dumneavoastră în scopuri de marketing direct și nu avem consimțământul dumneavoastră;
- Dreptul de a vă opune cu privire la luarea deciziilor automate în ceea ce vă privește
- Dreptul de a solicita restricții în ceea ce privește procesarea informațiilor personale: aveți dreptul să ne cereți să suspendăm procesarea datelor dumneavoastră personale în anumite cazuri.
- Dreptul la portabilitate: aveți dreptul să primiți datele personale într-o formă electronică structurată sau să ne solicitați transmiterea datelor dumneavoastră unei alte părți. Acest lucru vă permite să preluați datele dumneavoastră de la noi într-un format utilizabil electronic și să le puteți transfera către o altă parte.
- Dreptul de a vă retrage consimțământul: în situația în care v-ați dat acordul pentru colectarea, procesarea și transferul informațiilor dumneavoastră personală, într-un anumit scop, aveți dreptul de a retrage acest consimțământ în orice moment. Odată cu notificarea de retragere a consimțământului transmisă de către dumneavoastră, noi nu vom mai procesa informațiile dumneavoastră în scopul/scopurile pentru care l-ați retras, cu excepția cazului în care avem altă bază legitimă în acest sens.
- Dreptul de a depune o reclamație
Pentru exercitarea oricăruia dintre drepturile anterior menționate, vă rugăm să transmiteți solicitarea dumneavoastră la adresa de mail digitalizare@inbanat.ro sau prin scrisoare la adresa: comuna Giarmata, str. Cerneteaz, nr. 100, Timiș.
Pentru a vă exercita drepturile anterior menționate nu se solicită niciun fel de taxă. Totuși, în situația în care cererea dumneavoastră este vădit nefondată sau exagerată, este posibil să solicităm o astfel de taxă sau să refuzăm să dăm curs cererii.
În vederea procesării cererii dumneavoastră referitoare la drepturile pe care le aveți în legătură cu datele dumneavoastră personale se va putea solicita identificarea prin prezentarea unui act de identitate. Aceasta este o altă măsură de securitate pe care o luăm pentru a ne asigura că informațiile personale nu sunt divulgate niciunei alte persoane care nu are dreptul să le primească.

7.11 Link-uri exterioare. Ocazional, pe site-ul nostru putem să includem sau să oferim produse și/sau servicii ale unor părți terțe. Aceste site-uri ale părților terțe au politici de confidențialitate separate și independente. Astfel, îți recomandăm să citești politicile acestora pe care e regăsești pe site-ul lor și, de asemenea, termenii de condiții ai site-ului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul și activitățile acestor web site-uri conexe.
Totuși, căutăm să protejăm integritatea site-ului nostru și acceptăm orice feedback referitor la aceste site-uri.
Această politică de confidențialitate se aplică doar informațiilor colectate prin intermediul website-ului nostru și nu informațiilor colectate offline.

7.12 Termeni și condiții: Vă rugăm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții care stabilește condițiile de utilizare, de renunțare și de limitare a responsabilității care guvernează utilizarea website-ului nostru.
Consimțământul dumneavoastră: Prin utilizarea site-ului nostru în continuare, admiteți că ați luat la cunoștință și vă dați consimțământul față de politica de confidențialitate a website-ului nostru.

7.13 Modificări ale politicii de confidențialitate: Politica noastră de confidențialitate se poate modifica ocazional iar orice modificare vă va fi comunicată prin email sau printr-o notificare pe site-ul nostru.

8 Proprietate Intelectuală
8.1 Toate drepturile de proprietate intelectuală în legătură cu Evenimentul, conținutul Evenimentului și toate materialele distribuite la sau în legătură cu Evenimentul sunt deținute de Produs în Banat sau de formatorii sau vorbitorii care prezintă la Eveniment. Nu puteți utiliza sau reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă orice mărci comerciale sau alte nume comerciale care apar la Eveniment, în orice conținut al Evenimentului sau în orice material distribuit la sau în legătură cu Evenimentul din orice motiv, fără permisiunea prealabilă scrisă Produs în Banat.
8.2 Pentru a evita îndoielile, nimic din prezenta Convenție nu va fi considerat că vă conferă vreun drept legal sau benefic asupra oricăror mărci comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală deținute sau utilizate sub licență de Produs în Banat sau de oricare dintre filialele sale; nici această Convenție nu vă acordă niciun drept sau licență pentru alte drepturi de proprietate intelectuală ale Produs în Banat sau ale afiliaților săi, toate acestea rămânând în orice moment proprietatea exclusivă a Produs în Banat și a afiliaților săi.
8.3 Acest website este protejat de drepturi de autor (Copyright) şi alte drepturi de proprietate, iar utilizarea neautorizată a datelor cu caracter personal sau a informaţiilor de orice natură aflate pe acest website reprezintă încălcarea dreptului de autor, legislaţiei protecţiei datelor cu caracter personal sau alte legi. PRPDUS ÎN BANAT și logo-urile PRODUS ÎN BANAT sunt mărci comerciale înregistrate, iar utilizarea lor necesită permisiunea expresă. Utilizarea neautorizată a acestora şi a oricăror altor mărci comerciale din portofoliul PRPDUS ÎN BANAT se pedepsește conform legii.
9 Declinarea Garanțiilor, Limitarea Răspunderii
9.1 Produs în Banat nu oferă garanții cu privire la niciun aspect al Evenimentului sau la orice material legat de acesta sau oferit la Eveniment și, în cea mai mare măsură posibilă în conformitate cu legile care reglementează prezenta Convenție, declină toate garanțiile implicite, inclusiv, dar fără a se limita la garanții de compatibilitate pentru un anumit scop, acuratețe, sincronicitate și comercializare. Evenimentul este furnizat „așa cum este”. Punctele de vedere, opiniile și pozițiile exprimate de vorbitori, participanți sau formatori la eveniment sunt doar ale lor și nu reflectă neapărat punctele de vedere, opiniile sau pozițiile Produs în Banat sau ale oricărui angajat al acestuia. Produs în Banat nu oferă garanții cu privire la acuratețea, caracterul complet, actualitatea, adecvarea sau validitatea oricărei informații prezentate de formatori, participanți sau vorbitori la un Eveniment și nu va fi răspunzător pentru orice erori, omisiuni sau întârzieri afectând aceste informații sau orice pierderi, vătămări sau daune rezultate din afișarea sau utilizarea acestuia. Produs în Banat nu susține și își declină în mod expres orice răspundere legată de oricare dintre produsele sau serviciile furnizate de vorbitori, participanți sau expozanți.
9.2 Cu excepția cerințelor legii, nici Produs în Banat și nici afiliații săi nu vor fi răspunzători pentru orice costuri directe, indirecte, speciale, accidentale sau secundare, daune sau pierderi care rezultă direct sau indirect din Eveniment sau din alte aspecte legate de acesta sau în legătură cu această Convenție.
9.3 Răspunderea totală maximă a Produs în Banat pentru orice reclamație în orice mod, legată de prezenta Convenție, de Eveniment sau care decurge din acesta, indiferent dacă este contractuală, delictuală sau în alt mod (inclusiv orice act sau omisiune din neglijență), va fi limitată la suma plătită de dvs. către Produs în Banat în temeiul prezentei Convenții.
10 Diverse
Neexercitarea de către Produs în Banat a oricărui drept prevăzut în prezentul document nu va fi considerat o renunțare. Produs în Banat nu va fi răspunzător pentru orice neîndeplinire a obligațiilor care îi revin în temeiul prezentului regulament, în cazul în care acest eșec rezultă din orice cauză dincolo de controlul rezonabil al Produs în Banat. În cazul în care se constată că o prevedere a prezentei Convenții este inaplicabilă sau invalidă, acea dispoziție va fi limitată sau eliminată în măsura minimă necesară, astfel încât Convenția să rămână în vigoare, cu efect și aplicabilitate. Convenția nu poate fi atribuită, transferată sau sub-licențiată de dvs., cu excepția acordului prealabil scris al Produs în Banat. Convenția va fi guvernată de legile României, iar părțile se vor supune jurisdicției exclusive a instanțelor române. Ambele părți sunt de acord că prezenta Convenție este declarația completă și exclusivă a înțelegerii reciproce a părților și înlocuiește și anulează toate acordurile anterioare scrise și orale, comunicările și alte înțelegeri referitoare la obiectul prezentei și că toate modificările trebuie să fie într-o scrisoare semnată de ambele părți, cu excepția cazului în care se prevede altfel aici. Nici o agenție, parteneriat, asociere în participație sau angajare nu este creată ca urmare a prezentei Convenții și recunoașteți că nu aveți nicio autoritate de niciun fel pentru a constrânge legal Produs în Banat în vreun fel.
11 Integrare
Acești Termeni și Condiții conțin întregul acord dintre Organizator și Participant.
12 Legea Aplicabilă și Jurisdicția
Acești Termeni și Condiții vor fi înțeleși în conformitate cu legislația română, și vă supuneți jurisdicției exclusive a instanțelor române din județul Timiș.

Contact
Pentru orice întrebări legate de politica noastră de confidențialitate, ne puteți contacta folosind informațiile de mai jos:
PRODUS ÎN BANAT
Înch. Civ. Nr. 6793/19.05.2015
CUI 34746154
Timiș, comuna Giarmata, str. Cerneteaz, nr.100
telefon : 0731825190
email: digitalizare@inbanat.ro
Politica GDPR și Cookies


Respectul vieții dumneavoastră private este unul dintre principiile pe care noi ne bazăm activitatea și, de aceea, chiar de la începutul activității noastre ne-am prestat serviciile bazându-ne pe un set de principii de confidențialitate puternice.
Politica de confidențialitate ne ajută să vă explicăm practicile noastre legate de informațiile pe care le procesăm pentru a ne putea presta serviciile. Astfel, veți putea găsi aici informații despre datele pe care le colectăm și modul în care acest lucru vă afectează. De asemenea, tot aici vă explicăm măsurile pe care le luăm pentru a asigura confidențialitatea datelor dumneavoastră.
Această politică de confidențialitatea se aplică tuturor serviciilor noastre pe care le regăsiți pe acest site, cu excepția cazului în care se specifică altfel.
Vă rugăm să citiți și Termenii și condițiile care descriu termenii de utilizare a produselor și serviciilor noastre.

Cine este operatorul de date?

Societatea care colectează și procesează datele este PRODUS ÎN BANAT în calitate de societate care deține dreptul de comercializare a programelor de dezvoltare personala pe care le promovează. PRODUS ÎN BANAT este „operatorul de date” al tuturor datelor personale colectate și utilizate în legătură cu clienții programelor de dezvoltare personala si/sau profesionala marca Produs în Banat. PRODUS ÎN BANAT este înregistrată la Tribunalul Timiș sub Înch. Civ. Nr. 6793/19.05.2015, având CUI 34746154 și sediul social stabilit în Timiș, comuna Giarmata, str. Cerneteaz, nr. 100, telefon : 0731825190, email digitalizare@inbanat.ro.

Ce date personale colectăm ?

Datele personale sunt orice informație referitoare la dumneavoastră care ne permite să vă identificăm, cum ar fi: numele, adresa de email, telefon, informații despre accesul dumneavoastră pe site-ul nostru. Putem colecta date personale de la dumneavoastră atunci când utilizați site-ul web, când completați un formular de înscriere/de contact sau când vă abonați la un program furnizat de noi sau la newsletterul pe care îl trimitem.
Colectăm toate aceste date în vederea funcționării optime, a furnizării serviciilor și produselor solicitate de către dumneavoastră, a îmbunătățirii serviciilor/produselor pe care vi le oferim, pentru a putea înțelege solicitările dumneavoastră și a putea personaliza oferta serviciilor/produselor noastre.
Mai exact, putem colecta următoarele categorii de informații:
• Nume și prenume;
• Adresa de email;
• Număr de telefon;
• Adresa de livrare în situația în care se comandă un produs fizic;
• Informații de logare și cont: nume (username) și parolă. Parola trebuie schimbată de dumneavoastră din setările contului astfel încât să nu mai avem acces la aceasta;
• Informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru;
• Comunicările pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, emailuri, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare;
• Locația, inclusiv locația geografică în timp real a computerului sau a dispozitivului dumneavoastră prin GPS, Bluetooth, împreună cu locațiile WI-Fi hotspot și turnul celular cu sursă de mulțime, dacă utilizați funcțiile bazate pe locație și activați Serviciile de localizare setări pe dispozitiv și pe computer;
• Date referitoare la modalitățile de plată și datele contului bancar. Tranzacțiile efectuate cu PRODUS ÎN BANAT se realizează prin, card, POS sau transfer bancar; aceste date sunt necesare pentru achiziționarea serviciilor și produselor noastre.

Cookies

• sunt fișiere mici pe care un site sau furnizorul de servicii al acestuia le transferă la hard drive-ul care aparține computerului dumneavoastră, prin Web Browser (dacă permiteți acest lucru), care permite site-urilor sau sistemelor furnizorilor de servicii să vă recunoască browser-ul și să capteze și să își amintească anumite informații.
• utilizăm cookies pentru a funcționa și a furniza serviciile noastre, pentru a vă putea îmbunătăți experiențele, pentru a înțelege modul în care serviciile noastre sunt utilizate și pentru a putea personaliza serviciile noastre în funcție de nevoile dumneavoastră. Astfel, folosim cookies pentru a înțelege care dintre întrebările noastre frecvente sunt cele mai populare și pentru a vă arăta conținutul relevant pentru serviciile noastre. În plus, este posibil să folosim cookies pentru a vă aminti alegerile dumneavoastră, cum ar fi preferințele de limbă, pentru a vă putea oferi o experiență mai sigură și pentru a personaliza serviciile noastre pentru dumneavoastră. Aflați mai multe despre modul în care folosim cookies în Politica de cookies.

În ce scop procesăm datele dumneavoastră personale?

Oricare dintre informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră poate fi folosită în unul dintre următoarele moduri:
- Pentru a vă oferi un conținut personalizat (informațiile dumneavoastră ne ajută să răspundem mai bine nevoilor dumneavoastră individuale);
- Pentru a ne îmbunătăți Website-ul (ne străduim încontinuu să îmbunătățim calitatea serviciilor oferite de către website-ul nostru pe baza informațiilor și a feedback-ului pe care îl primim de la dumneavoastră)
- Pentru a îmbunătăți serviciul de relații cu clienții (informațiile dumneavoastră ne ajută să răspundem mai eficient la solicitările și nevoie clienților );
- Pentru a procesa tranzacții efectuate;
- Pentru a vă contacta în vederea detalierii Programelor oferite de noi sau a purtării de discuții prealabile contractării - acest lucru se va întâmpla doar după ce dumneavoastră v-ați exprimat consimțământul separat și expres în acest sens;
- Pentru comunicările periodice în scop de marketing ( transmitere newsletter, materiale, articole, informații despre produse/servicii/proiecte viitoare) - acest lucru se va întâmpla doar după ce dumneavoastră v-ați exprimat consimțământul separat și expres în acest sens.

Ce ne dă dreptul să procesăm datele?

1. Temei Legal
Vom procesa datele dumneavoastră numai în cazul în care vom avea o bază legală pentru a face acest lucru. Astfel, această bază legală va depinde de motivele care stau la baza colectării și folosirii datelor dumneavoastră.
2. Respectarea obligațiilor legale
Gestionarea și emiterea facturii pentru vânzare se bazează pe obligația legală a societății în relația sa cu clienții. Astfel, colectarea datelor în acest sens, va avea la bază nevoia respectării de către noi a obligațiilor legale ce ne revin.
3. Consimțământul
Acesta poate reprezenta temei legal al procesării datelor cu caracter personal în scopul gestionării trimiterii de informații de marketing (articole, informații despre proiecte, evenimente, etc) sau în scopul contactării detalierii programelor prestate de PRODUS ÎN BANAT . Dreptul de retragere a consimțământului privind procesarea datelor, va putea fi exercitat de către dumneavoastră oricând.
Menționăm faptul că doar persoanele cu vârsta de cel puțin 18 ani pot să își dea consimțământul. Pentru cei sub această vârstă, este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali ai copiilor.
4. Interes Legitim
Interesul nostru legitim constă în garantarea faptului că site-ul nostru este sigur pentru dumneavoastră. De asemenea, acesta ne ajută să înțelegem nevoile, așteptările și nivelul de satisfacție al utilizatorilor noștri. Astfel, vom putea să ne îmbunătățim produsele, serviciile și mărcile. Realizăm toate aceste acțiuni în scopul îmbunătățirii nivelului de satisfacție al vizitatorilor si clienților noștri.

Cât timp păstrăm datele?

Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate doar pentru timpul necesar îndeplinirii scopului pentru care sunt prelucrate. Astfel, pentru a determina perioada pentru de păstrare adecvată, vom ține cont de cantitatea, natura datelor și scopurile pentru care le prelucrăm și dacă putem să atingem aceste scopuri și prin alte mijloace.
În calcularea acestei perioade vom lua în considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar să păstrăm date cu caracter personale pentru a ne îndeplini obligațiile legale sau pentru a ne ocupa de reclamațiile sau întrebările dumneavoastră.
Ulterior acestui moment al îndeplinirii scopului pentru care au fost prelucrate, datele dumneavoastră personale vor fi șterse sau distruse în siguranță. De asemenea, de menționat este faptul că, în permanență, luăm în calul cum putem minimiza cantitatea de date personale pe care le folosim.
Astfel, ca exemplu, dacă datele dumneavoastră au fost obținute în urma consimțământului dumneavoastră în vederea contactării pentru detalierea unui program susținut de PRODUS ÎN BANAT, datele furnizate de către dumneavoastră vor fi șterse după ce vă contactăm, dacă nu vă exprimați expres consimțământul pentru rămânerea în baza noastră de date.
Tot așa, în situația în care datele dumneavoastră au fost obținute în urma consimțământului dumneavoastră expres pentru abonarea la unul dintre programele noastre sau abonarea la newsletter-ul Produs în Banat, datele vor fi șterse la momentul încetării acestui scop sau la momentul la care dumneavoastră vă retrageți consimțământul.
În situația în care legea ne solicită păstrarea datelor dumneavoastră pentru un anumit termen ( în cazul facturii se prevede termenul de 5 ani),datele dumneavoastră vor fi șterse după expirarea acestui termen.

Căror destinatari le putem comunica datele dumneavoastră?

ASOCIAȚIA PRODUS ÎN BANAT nu vinde, nu schimbă în niciun fel și nu transferă datele dumneavoastră niciunei alte companii/persoane, indiferent de motiv, fără consimțământul dumneavoastră dat în acest sens. Totuși, comunicarea unora dintre datele dumneavoastră poate fi efectuată în scopul expres al vânzării produsului/serviciului achiziționat/solicitat.
Astfel, datele dumneavoastră pot fi comunicate următorilor destinatari:
- Administrații și organisme publice în cazul în care acestea le solicită în conformitate cu normele fiscale, de protecție a muncii, de siguranță socială sau cu oricare alte reglementări aplicabile;
- Companiile însărcinate cu livrarea produsului (doar în situația livrării unor produse sau materiale comandate);
- Companiile însărcinate cu procesarea plății pentru produsul/serviciul dumneavoastră ;
În toate cazurile, terții cu care se partajează anumite date cu caracter personal vor dovedi în prealabil adoptarea măsurilor de natură tehnică și organizatorice adecvate pentru protecția corectă a datelor dumneavoastră personale. În acest sens, menționăm faptul că societatea noastră încheie contract cu fiecare astfel de terț și prin care se specifică expres măsurile de protecție a datelor personale.
În situația în care doriți mai multe informații referitoare la comunicarea datelor către partenerii noștri, nu ezitați să ne contactați la adresa de mail: digitalizare@inbanat.ro.

Cum protejăm datele dumneavoastră personale?

Site-ul nostru utilizează tehnici de securitate a informației cu scopul de a evita accesul neautorizat la date și pentru a garanta confidențialitatea acestora.Te asigurăm că am adoptat toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a garanta siguranța și integritatea datelor cu caracter personal pe care le procesăm, precum și pentru a evita pierderea, distrugerea sau deteriorarea lor în orice fel.
Toate informațiile sensibile sunt transmise prin intermediul tehnologiei Secure Socket Layer (SSL), metoda standard în industria de criptare a informațiilor personale pentru a asigura transferul acestora în siguranță.
După efectuarea oricărei tranzacții, informațiile dumneavoastră personale (carduri de credit, CNP, CUI, date financiare, etc) nu vor fi stocate pe serverele noastre. În acest sens menționăm că avem un acord de colaborare cu platforma Stripe și PayPal pentru procesarea tuturor tranzacțiilor, acord care conține și clauze exprese de protecție a datelor dumneavoastră.
Așa cum am menționat, în unele situații este posibil ca noi să dezvăluim informațiile dumneavoastră unor terțe părți de încredere, parteneri ai companiei noastre cu care am încheiat acorduri care prevăd clauze stricte de protecția datelor, în scopurile stabilite în această politică de confidențialitate. Solicităm tuturor partenerilor noștri să dispună de măsuri tehnice și organizatorice de securitate adecvate pentru a vă proteja datele personale.
Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderea de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput si găzduit site-ul și nici nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Transferul de date

Nu vindem, tranzacționăm și nici nu transferăm către părți externe informațiile dumneavoastră personale, decât în cazurile expres prevăzute în această Politică de confidențialitatea sau în cazurile în care dumneavoastră v-ați dat acordul.
În unele situații datele dumneavoastră pot fi transmise companiei care ne asistă la administrarea website-ului nostru sau partenerilor care ne susțin în oferirea serviciilor. De menționat este faptul că solicităm tuturor furnizorilor de servicii să vă proceseze informațiile într-un mod sigur și în conformitate cu legislația din România și cea din UE privind normele de protecție a datelor.
De asemenea, datele dumneavoastră pot fi transmise autorităților în situația în care se impune acest lucru din punct de vedere legal.
Cu toate acestea, informațiile care nu reprezintă date personale pot fi divulgate altor părți în scopuri de marketing, publicitate sau în alte scopuri.

Care sunt drepturile dumneavoastră legate de datele personale?

Aveți următoarele drepturi:
- Dreptul la informare: aveți dreptul să solicitați informații despre faptul că deținem informații personale despre dumneavoastră și, dacă da, despre ce informații este vorba și de ce le deținem;
- Dreptul la acces: aveți dreptul de acces la informațiile dumneavoastră. Acest lucru vă permite să primiți o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dumneavoastră și să verificați dacă le procesăm în mod legal;
- Dreptul la rectificare: aveți dreptul să ne solicitați rectificarea informațiilor personale în cazul în care acestea sunt incorecte sau completarea lor în situația în care sunt incomplete.
- Dreptul la limitare: aveți dreptul să ne solicitați limitarea datelor prelucrate în situația în care acest lucru este posibil ținând cont de scopul prelucrării.
- Dreptul la ștergere: aveți dreptul să solicitați ștergerea informațiilor dumneavoastră. Astfel puteți să ne solicitați ștergerea sau eliminarea informațiilor personale acolo unde nu avem motive întemeiate pentru a continua să le procesăm. În același sens, aveți dreptul să ne solicitați ștergerea sau eliminarea datelor dumneavoastră în situația în care v-ați exercitat dreptul de a vă opune prelucrării (vedeți mai jos).
- Dreptul de a vă opune prelucrării: aveți dreptul să vă opuneți prelucrării informațiilor dumneavoastră personale în cazul în care prelucrarea are la bază un interes legitim și ceva din situația dumneavoastră concretă vă face să aveți obiecțiuni referitoare la prelucrarea pe acest motiv. Totodată, aveți dreptul să faceți obiecții în cazul în care prelucrăm informațiile dumneavoastră în scopuri de marketing direct și nu avem consimțământul dumneavoastră;
- Dreptul de a vă opune cu privire la luarea deciziilor automate în ceea ce vă privește
- Dreptul de a solicita restricții în ceea ce privește procesarea informațiilor personale: aveți dreptul să ne cereți să suspendăm procesarea datelor dumneavoastră personale în anumite cazuri.
- Dreptul la portabilitate: aveți dreptul să primiți datele personale într-o formă electronică structurată sau să ne solicitați transmiterea datelor dumneavoastră unei alte părți. Acest lucru vă permite să preluați datele dumneavoastră de la noi într-un format utilizabil electronic și să le puteți transfera către o altă parte.
- Dreptul de a vă retrage consimțământul: în situația în care v-ați dat acordul pentru colectarea, procesarea și transferul informațiilor dumneavoastră personală, într-un anumit scop, aveți dreptul de a retrage acest consimțământ în orice moment. Odată cu notificarea de retragere a consimțământului transmisă de către dumneavoastră, noi nu vom mai procesa informațiile dumneavoastră în scopul/scopurile pentru care l-ați retras, cu excepția cazului în care avem altă bază legitimă în acest sens.
- Dreptul de a depune o reclamație
Pentru exercitarea oricăruia dintre drepturile anterior menționate, vă rugăm să transmiteți solicitarea dumneavoastră la adresa de mail digitalizare@inbanat.ro sau prin scrisoare la adresa: comuna Giarmata, str. Cerneteaz, nr. 100, Timiș.
Pentru a vă exercita drepturile anterior menționate nu se solicită niciun fel de taxă. Totuși, în situația în care cererea dumneavoastră este vădit nefondată sau exagerată, este posibil să solicităm o astfel de taxă sau să refuzăm să dăm curs cererii.
În vederea procesării cererii dumneavoastră referitoare la drepturile pe care le aveți în legătură cu datele dumneavoastră personale se va putea solicita identificarea prin prezentarea unui act de identitate. Aceasta este o altă măsură de securitate pe care o luăm pentru a ne asigura că informațiile personale nu sunt divulgate niciunei alte persoane care nu are dreptul să le primească.

Link-uri exterioare

Ocazional, pe site-ul nostru putem să includem sau să oferim produse și/sau servicii ale unor părți terțe. Aceste site-uri ale părților terțe au politici de confidențialitate separate și independente. Astfel, îți recomandăm să citești politicile acestora pe care e regăsești pe site-ul lor și, de asemenea, termenii de condiții ai site-ului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul și activitățile acestor web site-uri conexe.
Totuși, căutăm să protejăm integritatea site-ului nostru și acceptăm orice feedback referitor la aceste site-uri.
Această politică de confidențialitate se aplică doar informațiilor colectate prin intermediul website-ului nostru și nu informațiilor colectate offline.

Termeni și condiții: Vă rugăm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții care stabilește condițiile de utilizare, de renunțare și de limitare a responsabilității care guvernează utilizarea website-ului nostru.
Consimțământul dumneavoastră: Prin utilizarea site-ului nostru în continuare, admiteți că ați luat la cunoștință și vă dați consimțământul față de politica de confidențialitate a website-ului nostru.

Modificări ale politicii de confidențialitate: Politica noastră de confidențialitate se poate modifica ocazional iar orice modificare vă va fi comunicată prin email sau printr-o notificare pe site-ul nostru.

Contact
Pentru orice întrebări legate de politica noastră de confidențialitate, ne puteți contacta folosind informațiile de mai jos:
PRODUS ÎN BANAT
Înch. Civ. Nr. 3535/A/17.10.2022
CUI 34746154
Timiș, comuna Giarmata, str. Cerneteaz, nr.100
telefon : 0731825190
email: digitalizare@inbanat.ro


POLITICA COOKIES

INTRODUCERE

Acest website folosește cookie-uri în vederea furnizării unei experiență de navigare mult mai bună și servicii adaptate nevoilor și intereselor fiecărui vizitator în parte.
Cookie-urile joacă un rol important în facilitarea accesului și livrării serviciilor de care un utilizator se bucură prin accesarea unui site, ca de exemplu:
Personalizarea anumitor setări precum cea referitoare la limba în care este vizualizat site-ul;
Feedback pentru deținătorul site-ului, care ne arată modul în care este utilizat site-ul astfel încât să putem să îl facem mai accesibil pentru dumneavoastră, mai eficient și să îmbunătățim întreaga experiență pe care o aveți accesând site-ul nostru;
Îmbunătățesc eficiența publicității online.
Prezenta Politică privind fișierele cookie-urile se aplică tuturor utilizatorilor prezentului site, iar informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor de către PRODUS ÎN BANAT în contextul navigării utilizatorului pe această pagină de internet.

CE SUNT COOKIE-URILE?

Modulul cookie este un fișier text mic pe care un site îl salvează în computerul sau dispozitivul dumneavoastră mobil, atunci când accesați site-ul nostru. Datorită acestor cookie-uri, site-ul poate să rețină pe o perioadă de timp acțiunile și preferințele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor și alte preferințe de afișare). Astfel, dumneavoastră nu mai sunteți nevoit să le reintroduceți ori de câte ori reveniți la site.
Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată. Tehnic, doar web-server-ul care a trimis acel cookie îl poate accesa din nou în momentul în care utilizatorul se întoarce pe site-ul asociat web-serverului respectiv.
Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și nici nu pot identifica personal utilizatorii de internet.

Există 2 mari categorii de cookie-uri:
1. Cookie-uri de sesiune: această categorie de cookie-uri este stocată temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web folosit astfel încât acesta să le memoreze până când utilizatorul își încheie sesiunea, respectiv acesta iese de pe website-ul respectiv sau închide fereastra browserului ( de exemplu, în momentul logării/delogării pe un cont de webmail sau pe rețelele de socializare).
2. Cookie-uri persistente: această categorie de cookie-uri este stocată pe hard-drive-ul unui computer sau echipament și, în general, depinde de durata de viață prestabilită pentru cookie. Această categorie de cookie le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel vizitat de utilizatori la momentul respectiv. Acestea din urmă sunt cunoscute sub denumirea de „third party cookies” (cookie-uri plasate de terți) și pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator în vederea livrării de publicitate cât mai relevante pentru utilizatori.

CARE SUNT AVANTAJELE COOKIE-URILOR?

Cookie-urile conțin informații care fac legătura între browser-ul utilizatorului și un web-server – website. Atunci când un browser accesează din nou un website, acesta din urmă poate citi informația deja stocată și poate reacționa în consecință. Prin aceste lucruri, cookie-urile asigură user-ilor o experiență plăcută de navigare și ne ajută pe noi să oferim servicii conforme cu preferințele utilizatorilor noștri – în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ul, coșuri de cumpărături sau publicitate relevantă.

CARE ESTE DURATA DE VIAȚĂ A UNUI COOKIE?

De administrarea cookie-urilor se ocupă web-serverele iar durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ în funcție de scopul pentru care acesta a fost plasat. Așa cum am menționat anterior, unele cookie-uri sunt folosite pentru o singură sesiune și nu mai sunt reținute odată ce utilizatorul a părăsit website-ul nostru. Alte cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când un utilizator revine pe acel website.
Cu toate acestea, dumneavoastră în calitate de utilizator al unui website, puteți să ștergeți în orice moment cookie-urile, prin intermediul setărilor browserului pe care îl folosiți.

CE SUNT COOKIE-URILE PLASATE DE TERȚI?

Anumite secțiuni de conținut de pe site-ul nostru pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (de ex: news box, un video, o reclamă). Aceste terțe părți pot plasa, de asemenea, cookie-uri prin intermediul site-ul nostru, acestea purtând denumirea de „third party cookie” pentru că nu sunt plasate de noi, proprietarul site-ului. Acești furnizori terți trebuie să respecte și ei legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale acestui site.

CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CĂTRE ACEST SITE?

Atunci când vizitați acest site, se pot plasa cookie-uri în scopuri de:
Cookie-uri de performață a site-ului
Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
Cookie-uri de analiză geo targett-ing
Cookie-uri de înregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
a. Cookie-uri de performanță
Acestea memorează preferințele celui care utilizează site-ul astfel încât nu mai este necesară o nouă setare a preferințelor în cazul revizitării site-ului.
Exemple:
Setări ale volumului pentru video player;
Viteza de video streaming cu care este compatibil browserul;
b. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor
Aceste cookie-uri ne anunță dacă și de câte ori ați mai vizitat site-ul nostru în trecut. Aceste cookie-uri sunt folosite doar în scopuri statistice.
c. Cookie-uri pentru geo targett-ing;
Aceste cookie-uri ne ajută să știm țara de proveniență a celui care vizualizează site-ul.
d. Cookie-uri pentru înregistrare
Atunci când dumneavoastră vă înregistrați pe acest site, în contul dumneavoastră, se generează cookie-uri care memorează acest demers. Astfel se va putea asocia orice comentariu postat pe site cu username-ul contului folosit. Atunci când nu selectați opțiunea „păstrează-mă înregistrat”, cookie-urile acestea se vor șterge automat la momentul la care părăsiți site-ul.
e. Cookie-uri pentru publicitate
Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizării de către cel care vizitează site-ul a unei reclame online, tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării respectivului mesaj publicitar. Astfel, aceste cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicității online. Ele sunt anonime și stochează informații doar cu privire la conținutul vizualizat, nu și despre utilizatori.
De asemenea, putem folosi cookie-uri aparținând unei terțe părți pentru a arăta, de exemplu, reclame de interes pentru utilizatori.
Totodată, putem să setăm cookie-uri anonime și prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, noi le putem folosi pentru a vă recunoaște ca vizitator al acelui site dacă ulterior veți vizita site-ul nostru și vă vom putea livra publicitate bazată pe această informație
f. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
Este posibil ca o parte din publicitatea pe care o găsiți pe acest site să aparțină unor terțe părți. Unele dintre aceste părți folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cât de mult utilizatorii au fost expuși unui mesaj publicitar sau pentru a vedea câte persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeași reclamă.
Companiile care generează aceste cookie-uri au propriile politici de confidențialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile părților terțe pot fi folosite pentru a vă arăta publicitatea targetată și pe alte site-uri, bazându-se pe navigarea dumneavoastră pe acest site.
g. Alte cookie-uri ale terțelor părți
Pe unele site-uri, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație. Datorită modului de utilizare, acest site nu va putea accesa aceste cookie-uri, la fel cum terțele părți nu pot accesa cookie-urile deținute de acest site.
De exemplu, atunci când dumneavoastră distribuiți un articol sau un alt material folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe acest site, acea rețea socială va înregistra activitatea dumneavoastră.

CE TIP DE INFORMAȚII SUNT STOCATE ȘI ACCESATE PRIN INTERMEDIUL COOKIE-URILOR?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Web serverul- site-ul, va recunoaște browserul de pe care a fost accesat până în momentul în care cookie-ul expiră sau este șters.
Așa cum s-a menționat, cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența pe care dumneavoastră o aveți navigând pe internet, ca de exemplu: setările limbii în care se dorește accesarea unui site, păstrarea unui user logat în contul de webmail, păstrarea produselor în coșul de cumpărături.

DE CE SUNT COOKIE-URILE IMPORTANTE PENTRU INTERNET?

Cookie-urile sprijină funcționarea eficientă a internetului și ajută la crearea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptate preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face imposibil de utilizat anumite părți/funcții ale site-ului sau îl pot face în integralitate imposibil de folosit.
De menționat este faptul că atunci când refuzați sau dezactivați cookie-uri, nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online, ci doar că aceasta nu va mai fi conformă cu nevoile și preferințele evidențiate de comportamentul dumneavoastră atunci când navigați.
Câteva dintre întrebuințările importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont) sunt:
Ne ajută să vă oferim conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului;
Ne ajută să construim oferte adaptate pe interesul utilizatorilor;
Reținerea filtrelor de protecția a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni de family mode, funcții de safe search);
Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor;
Măsurarea, optimizarea și caracteristicile de analytics, precum confirmarea unui anumit nivel de trafic pe site, ce tip de conținut este vizualizat și modul în care utilizatorul ajunge pe site. Site-ul derulează aceste analize a utilizării lor pentru a îmbunătăți site-ul în beneficiul dumneavoastră, al utilizatorului;
Ne ajută la măsurarea eficienței campaniilor noastre de marketing online.

SECURITATEA ȘI PROBLEMELE LEGATE DE CONFIDENȚIALITATE

În primul rând, trebuie să știți: Cookie-urile NU sunt viruși și, deci, nu îți afectează dispozitivul de pe care navighezi pe un site.
În general, browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Așa cum am menționat anterior și în termenii și condițiile prezentului site și în politica de confidențialitate, protecția datelor tale personale este extrem de importantă pentru noi și este un drept pe care fiecare utilizator al internetului îl are. În acest sens noi depunem toate eforturile pentru ca datele tale personale să fie protejate.
Trebuie menționat faptul că, prin intermediul cookie-urilor, se transmit constant informații în ambele sensuri, între browser și site. Chiar dacă, de regulă, acest lucru este unul sigur, un atacator sau o persoană neautorizată ar putea să intervină iar informațiile conținute de cookie-uri ar putea fi interceptate. Acest lucru se întâmplă foarte rar, în situații de excepție, cum este aceea când browserul se conectează la server folosind o rețea necriptată, așa cum este o rețea WIFI nesecurizată, de exemplu. De aceea, este foarte important să fiți atenți în alegerea metodei celei mai potrivite de protecție a informațiilor personale
Având în vedere că majoritatea celor mai mari și mai vizitate site-uri (precum Youtube, Gmail, Yahoo și altele) folosesc cookie-uri, acest fapt face ca cookie-urile să fie aproape inevitabile. Atunci când un utilizator decide dezactivarea cookie-urilor, accesul rău și utilizarea site-ului poate fi dificilă sau chiar imposibilă.
Astfel, aici poți sa găsești câteva sfaturi care te pot asigura că navighezi fără griji însă cu ajutorul cookie-urilor:
- Particularizați-vă setările browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru ca acestea să reflecte un nivel confortabil al securității utilizării cookie-urilor pentru dumneavoastră.
- Dacă nu vă deranjează cookie-urile și sunteți singura persoană care utilizează dispozitivul, puteți seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și al datelor personale de acces.
- În situația în care accesul la dispozitiv este împărțit, puteți lua în considerarea setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul.
- Instalați și actualizați constant aplicații antispyware. Multe dintre aceste aplicații includ și detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, browserul va fi împiedicat să acceseze website-uri care ar putea să exploateze vulnerabilitățile browserului sau să descarce software periculos.
- Asigurați-vă că aveți browserul mereu actualizat
Cookie-urile sunt pretutindeni și devin greu de evitat dacă vrem să ne bucurăm de acces pe cele mai bune și mai mari site-uri și dacă ne dorim o experiență bună atunci când vizităm aceste site-uri. Cu o înțelegere clară a modului de operare și a beneficiilor pe care le aduc, puteți lua măsurile necesare de securitate astfel încât să puteti naviga cu încredere pe internet.

CUM OPRITI COOKIE-URILE?

În primul rând e bine să aveți în minte că dezactivarea și refuzul de a primi cookie-urile pot face anumite funcții ale site-ului impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, prin faptul că opriți sau refuzați cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi sau nu veți mai vedea publicitate online.
Din setările browser-ulu tău poți alege ce cookie-uri nu mai accepți sau poți seta browserul astfel încât să accepte cookie-uri doar de la un site anume. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor iar aceste setări se găsesc de regulă în „Opțiuni” sau în meniul de „Preferințe al browserului dumneavoastră. În situația în care nu găsiți, puteți oricând să folosiți opțiunea de „Ajutor’ a browserului pentru mai multe detalii
Termeni & condiții: Vă rugăm să accesați secțiunea noastră de Termeni & Condiții care stabilește condițiile de utilizare, de renunțare și de limitare a responsabilității care guvernează utilizarea website-ului nostru
GDPR & Politica Cookies: Vă rugăm să accesați secțiunea noastră GDPR & Politica Cookies care stabilește modul în care protejăm datele dumneavoastră personale și care sunt drepturile pe care le aveți.
Consimțământul dumneavoastră: Prin utilizarea site-ului nostru în continuare, admiteți că ați luat la cunoștință și vă dați consimțământul față de politica de cookies a website-ului nostru
Modificări ale politicii de cookies: Politica noastră de cookies se poate modifica ocazional, iar orice modificare vă va fi comunicată prin email sau printr-o notificare pe site-ul nostru.

CONTACT
Pentru orice întrebări legate de politica noastră de confidențialitate, ne puteți contacta folosind informațiile de mai jos:

PRODUS ÎN BANAT
Înch. Civ. Nr. 6793/19.05.2015
CUI 34746154
Timiș, comuna Giarmata, str. Cerneteaz, nr. 100
Telefon: 0731825190
email: digitalizare@inbanat.ro